Demo Articles

Demo Articles

Σύντομος Κωδικός SMS 54584

Τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ έχουν τώρα το δικό τους SMS short code για την αποστολή και λήψη SMS μηνυμάτων.

Tags: 

Uniway νέα εφαρμογή για τους φοιτητές

Stay connected with your university and your fellow students any time, on the go!
Sponsored by the Greek Academia, Uniway offers you essential information for your studies, using direct access to the official institution records.

Tags: 

Κόμβος Στατιστικών http://bi.gunet.gr

Ο κόμβος στατιστικών και αναφορών για τα επιχειρησιακά δεδομένων των ελληνικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, έχει ξεκινήσει να λειτουργεί και αναβαθμίζεται συνεχώς. Περισσότερα από το 50% των ιδρυμάτων του GUnet, έχουν ενταχθεί με στόχο να αυτοματοποιήσουν την εξαγωγή των στατιστικών αναφορών που ζητούνται τόσα από τις διοικήσεις των ιδρυμάτων όσο και από τρίτους φορείς του δημοσίου.

Διαχείριση μητρώου χρηστών

Στο πλαίσιο των οριζόντιων δράσεων της GUnet για την ανάπτυξη σύγχρονων υποδομών διαχείρισης ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, έχει αναπτυχθεί ένας πρότυπος μηχανισμός διασύνδεσης των συστημάτων διαχείρισης προσωπικού (HRMS), Φοιτητολογίου (SIS) και εξωτερικών συνεργατών / ερευνητών (ELKE) με την υπηρεσία καταλόγου χρηστών του ιδρύματος (LDAP). Ο μηχανισμός αυτός εξασφαλίζει τη διαρκή και σε πραγματικό χρόνο ενημέρωση των στοιχείων που αφορούν τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς του ιδρύματος από το σύστημα διαχείρισης προσωπικού, εξασφαλίζοντας την ορθότητα και την ακρίβεια στην απόδοση των στοιχείων.

Tags: 

Subscribe to RSS - Demo Articles